Csodák Palotája

A Laborkaland szakmai partnere 2015-től a Csodák Palotája, amelynek 1996-as megalapítása óta legfőbb célkitűzése, hogy közelebb hozza az emberekhez a tudományt, élménnyé tegye a tanulást és kitárja a kaput a világ felfedezéséhez.

A Csodák Palotája fontosnak tartja, hogy a természettudományok jelenségeinek, törvényeinek megismertetése mellett élő kapcsolatot ápoljon a hazai kutatással foglalkozó vállalatokkal, a felsőoktatási és akadémiai kutatóintézetekkel. Hazánkban számos tudománynépszerűsítő kezdeményezés fut párhuzamosan – ezek közül az egyik legkiemelkedőbb, a Laborkaland.

A Csodák Palotájában hiszünk abban, hogy ezeknek a programoknak az összefogásával még több tudományok iránt fogékony diákot érhetünk el, s erőinket egyesítve közösen tehetjük még színesebbé a magyarországi természettudományos oktatást.

Mindezek fényében csatlakozunk a Laborkalandhoz, népszerűsítjük az online oktatási programot látogatóink körében és adunk otthont az interaktív zárónap egyes foglalkozásainak. Együttműködésünk keretében lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakmai partnerünk munkatársai, a Csodák Palotájában szervezett előadások, műhelyfoglalkozások keretében számoljanak be a széles társadalmi rétegeket érintő, a média által is felkapott analitikai témákban folytatott kutatásaikról.

Csodák Palotájának tudományos koordinátora

Last modified: Wednesday, 15 November 2017, 1:39 PM