Portálhírek

A Csodák Palotája a Laborkaland szakmai partnere

 
 
Picture of Admin User
A Csodák Palotája a Laborkaland szakmai partnere
by Admin User - Monday, 9 November 2015, 4:55 PM
 

A Laborkaland szakmai partnere 2015-től a Csodák Palotája, amelynek 1996-as megalapítása óta legfőbb célkitűzése, hogy közelebb hozza az emberekhez a tudományt, élménnyé tegye a tanulást és kitárja a kaput a világ felfedezéséhez.
A Csodák Palotája fontosnak tartja, hogy a természettudományok jelenségeinek, törvényeinek megismertetése mellett élő kapcsolatot ápoljon a hazai kutatással foglalkozó vállalatokkal, a felsőoktatási és akadémiai kutatóintézetekkel. Hazánkban számos tudománynépszerűsítő kezdeményezés fut párhuzamosan – ezek közül az egyik legkiemelkedőbb, a Laborkaland.
A Csodák Palotájában hiszünk abban, hogy ezeknek a programoknak az összefogásával még több tudományok iránt fogékony diákot érhetünk el, s erőinket egyesítve közösen tehetjük még színesebbé a magyarországi természettudományos oktatást.
Mindezek fényében csatlakozunk a Laborkalandhoz, népszerűsítjük az online oktatási programot látogatóink körében és adunk otthont az interaktív zárónap egyes foglalkozásainak. Együttműködésünk keretében lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakmai partnerünk munkatársai, a Csodák Palotájában szervezett előadások, műhelyfoglalkozások keretében számoljanak be a széles társadalmi rétegeket érintő, a média által is felkapott analitikai témákban folytatott kutatásaikról.
Csodák Palotájának tudományos koordinátora

(Szerkesztette Lotti Szomor - eredeti leadás ideje: 2015. November 9., Monday, 08:38)