Portálhírek

Kiadó helyek a Csodák Palotájába!

 
 
Picture of Szomor Lotti
Kiadó helyek a Csodák Palotájába!
by Szomor Lotti - Monday, 11 April 2016, 11:44 AM
 

Kedves Laborkalandozó! Tájékoztatunk, hogy már most kiváló eredmények születtek, és egyre növekszik azoknak a száma, akik részt vehetnek a fináléban! Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy van még néhány „kiadó hely” a május 20-i fődíjra, azaz a laborlátogatásra és a Csodák Palotájában zajló kísérletezésre. Sajnos még nagyon sokan vannak olyanok, akik ugyan szinte mindent feladatot sikeresen megoldottak, de nem fejezték be a kurzust. Kár lenne feladni az utolsó pillanatban, főleg a legérdekesebb, és talán az egyik legkönnyebb résznél, azaz a kísérleteknél!

Tehát arra kérünk, hogy ne feledkezz el a kísérletek eredményeit dokumentáló fényképek, videók feltöltéséről! Amennyiben akadályba ütköznél, bátran keress meg minket.

Hogy a későn kapcsolók is kapkodás nélkül feltölthessék anyagaikat, a végleges határidőt közel egy héttel meghosszabbítottuk, úgyhogy egészen április 20-ig elfogadjuk a megoldásokat!

Még egy kis segítség a növényi indikátorokhoz: a retek  vagy a lilahagyma vörös héja, a lilakáposzta néhány levele is tökéletesen alkalmas lehet a kísérlethez.

 

Remélem Veled is találkozunk a májusi élő fordulóban!

 

Üdvözlettel a Szervezők