Portálhírek

Feladat a téli szünidőre

 
 
Picture of Szomor Lotti
Feladat a téli szünidőre
by Szomor Lotti - Monday, 14 December 2015, 2:26 PM
 

Boldog Karácsonyt minden Laborkalandozónak!

 Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy a kollégáink nevében is kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánjunk minden kedves Laborkalandozónak! Szeretnénk megköszönni az érdeklődést, a több tízezer látogatást, a tanároknak a biztatást, a sok-sok regisztrációt. Leginkább azok bátorságát szeretnénk megköszönni, akik nekivágtak a feladatoknak, és meg is oldották azokat! Ők ugyanis jó eséllyel bekerülhetnek azon 30 középiskolás közé, akik májusban részt vehetnek a laboratóriumi látogatáson és a Csodák Palotájában a kísérletezésekben.

 Az első fordulóban ugyan nem lesz több feladat, de a feladatok nem zárultak le! Tehát a lehetőség mindenki számára adott, hogy bekapcsolódjon a játékba, és elvégezze a feladatokat a karácsonyi szünetben. A következő fordulót januárban hirdetjük meg, de a Laborkaland Online célja többek között éppen az, hogy minél többen kapcsolódhassanak be menet közben is, hogy a feladatokat megoldva minél többen ismerhessék meg a kémia csodáit, érdekességeit.

 Ne feledjétek, hogy a versenyben maradáshoz az egyes feladatokat mindenképpen be kell fejezni, meg kell nyomni a leadás gombot! Mivel az első fordulóban a tesztek feleletválasztósak, kis gondolkodás és utánajárás után a kémia iránt érdeklődőknek nem jelenthetnek túl nagy nehézséget, semmi kockázat nincs tehát a játékban, csak nyerni lehet. Azok, akik még nem szánták rá magukat, hogy a már megkezdett feladatot leadják, ugyancsak remek alkalom a téli szünet, most nyugodtan átnézhetik újra a feladatokat, és nyugodt lelkiismerettel várhatják a következő fordulót!

 A feladatok tehát nyitva maradtak, várunk minden új jelentkezőt, gratulálunk a régieknek a jó eredményekhez, amelyekről az alábbi linken olvashatnak érdekes cikket!