Portálhírek

Ne feledjétek leadni a befejezett munkát!

 
 
Picture of Szomor Lotti
Ne feledjétek leadni a befejezett munkát!
by Szomor Lotti - Thursday, 3 December 2015, 1:55 PM
 

Laborkalandozók!

 Felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy a feladatokat mindenképpen be kell fejezni, ne hagyjátok félbe a munkát! Szerencsére rendkívül nagy számban regisztráltatok a versenybe, de sokan vannak azok is, akik nem játszanak tovább. Pedig ne feledjétek, hogy a fődíj: kalandozás egy igazi vizsgálólaboratóriumban, illetve kísérletezés a Csodák Palotájában!

 Mivel feleletválasztós tesztekről van szó, ha nem tudjátok a pontos választ, akkor is lehet tippelni. Nem kell elbizonytalanodni, mert mindenki ront, de mindenki továbbmegy!

 A Laborkaland játék folyamatos, egészen a végéig be lehet kapcsolódni, a feladatokat pedig bármikor be lehet fejezni, március végéig tehát mindenki versenyben marad.

 Mindemellett azért is érdemes versenyben maradni, hogy minél többet megtudjatok a kémia érdekes világáról, hiszen a már megszokott, mindennapi életből vett esetek magyarázatát is megadjuk a megfejtőknek.

 Ha bárkinek bármilyen kérdése lenne, kérjük, keressetek meg minket a megadott elérhetőségeken, írjatok az info@laborkaland.hu e-mail címre. Amilyen gyorsan csak tudunk, válaszolunk nektek!

Ne feledjetek a LEADÁS gombra kattintani, mert csak akkor jutnak el hozzánk a válaszaitok és tudjuk a pontjaitokat regisztrálni!

 

A Laborkaland Online kémiaversenyről itt tájékozódhattok.

 

Szunyogh Gábor Szomorné Orosz Lotti
A Laborkaland ötletgazdája és szervezője A Laborkaland szakmai vezetője